Cremet hasselnøddesmør

Billede af Cremet hasselnøddesmør

Cremet hasselnøddesmør

Har du prøvet hasselnøddesmør? Med sin delikate nougatsmag er det næsten kongen af alle slags nøddesmør. Spis det på en lun bolle eller på is eller pandekager.

Vi vil gerne dele nok den bedste opskrift på en cremet og intens hasselnøddesmør – perfekt til en lun hjemmebagt bolle.

Opskriften er både uden raffineret sukker, simpel og helt fantastisk i både smag og tekstur.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Tilsæt alle ingredienser i en blender og lad den køre indtil der kommer en smøragtig konsistens.
  2. Stop blenderen løbende og skrab blandingen fra kanterne, og start blenderen igen. Alt efter hvor stærk din køkkenmaskine er, skal der blot lidt tålmodighed til. Til sidst vil massen nemlig få en smøragtig konsistens fordi olierne fra nødderne frigives.
  3. Når nøddesmøren har fået den ønskede konsistens, hældes den over i et skoldet glas med låg eller anden lufttæt beholder.
  4. Stil nøddesmøren et mørkt og tørt sted – for eksempel i et skab med tørvarer. Den kan sagtens holde sig i 3 uger (men så længe kommer den nok ikke til at stå i skabet.

At lave dobbelt portion og give det ene glas i en værtindegave, vil helt sikkert også være et hit!

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.