Saltet dadelkaramel

Saltet dadelkaramel

1 lille glas

Saltet dadelkaramel – det er som sød musik i manges ører!

Lav denne lækre og simple opskrift med Nøddebazarens Deglet Nour dadler, som i forvejen har en undertone af karamel. Karamel smager jo både godt med en kraftfuld chokoladekage eller som lidt ekstra til din is.

Opskriften er meget simpel, og du skal kun bruge fem ingredienser og en blender, hvorefter du har den lækreste hjemmelavede karamel på ca. 10 minutter.

Ingredienser

– 100 g dadler
– 1 spsk kokosolie
– 3/4 dl kogende vand
– 1/2 tsk vaniljepulver
– 1/4 salt

Fremgangsmåde

  1. Dadler lægges i blød i ca. 5 minutter i kogende vand.
  2. Blend derefter dadlerne sammen med vandet og de resterende ingredienser indtil du opnår en cremet konsistens.
  3. Hæld på et helt rent glas og sæt på køl.
  4. Karamellen kan holde sig ca. 1 uge i køleskabet – men mon ikke den bliver spist lang tid inden?

Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret