Tamariristede mandler

Tamariristede mandler

Tamariristede mandler gør sig både godt i salater eller som “saltede” snacks.

De kan laves på under 5 minutter, og hvis du ikke har tamari, så kan du sagtens bruge almindelig soya i stedet.

Ingredienser

– 100 g mandler
– 1 spsk. tamari

Fremgangsmåde

  1. Mandler ristes på en varm tør pande indtil de begynder at få en lidt mørkere farve.
  2. Tag nu panden af varmen
  3. Tilsæt 1 spsk. tamari og rør rundt med det samme, så tamari fordeles på mandlerne.
  4. Mandlerne er nu klar til servering.
  5. Lad mandlerne køle helt af, hvis de ikke skal spises med det samme.
  6. Opbevar de tamari-ristede mandler i en lufttæt beholder som fx et syltetøjsglas.

Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret