Hjemmelavet marcipan
Hjemmelavet marcipan er simpelthen så lækkert og nemt at lave selv. Denne marcipan er mørkere i det, fordi vi ikke har smuttet mandlerne.
Nøddebazarens mandler er intet mindre end perfekte til hjemmelavet marcipan, fordi de er store og saftige. Opskriften tager kun 5 minutter at lave.
Opskriften er til 4 personer.
Ingredienser
- 200 g mandler
- 15 g kokossukker
- 1 spsk. lys agavesirup
- Lidt kogt vand
Fremgangsmåde
- Mandlerne blendes til mel i en blender.
- Hæld mandelmelen over i en skål og bland sammen med kokossukker og agavesirup.
- Tilsæt derefter LIDT vand og rør rundt.
- Marcipan-massen skal være meget fast, og vandet skal derfor kun bruges for at binde ingredienserne sammen.
- Rul massen i en pølse og sæt på køl.
- Hvis marcipanen skal gemmes til andre lejligheder, så sæt den endelig i fryseren – det kan dog godt være, at den skal have lidt ekstra mandelmel, når den så er tøet op.
Velbekomme 🤎