Hjemmelavet marcipan

Hjemmelavet marcipan

Hjemmelavet marcipan

Hjemmelavet marcipan er simpelthen så lækkert og nemt at lave selv. Denne marcipan er mørkere i det, fordi vi ikke har smuttet mandlerne.

Nøddebazarens mandler er intet mindre end perfekte til hjemmelavet marcipan, fordi de er store og saftige. Opskriften tager kun 5 minutter at lave.

Opskriften er til 4 personer.

Ingredienser

  • 200 g mandler
  • 15 g kokossukker
  • 1 spsk. lys agavesirup
  • Lidt kogt vand

Fremgangsmåde

  1. Mandlerne blendes til mel i en blender.
  2. Hæld mandelmelen over i en skål og bland sammen med kokossukker og agavesirup.
  3. Tilsæt derefter LIDT vand og rør rundt.
  4. Marcipan-massen skal være meget fast, og vandet skal derfor kun bruges for at binde ingredienserne sammen.
  5. Rul massen i en pølse og sæt på køl.
  6. Hvis marcipanen skal gemmes til andre lejligheder, så sæt den endelig i fryseren – det kan dog godt være, at den skal have lidt ekstra mandelmel, når den så er tøet op.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.