Mango bliss bites
Drøm dig hen til et tropisk paradis med disse uimodståelige mango bliss bites. Mango og kokos er som skabt for hinanden, og chokoladens bitterhed afbalancerer sødmen fra mangoen. Opskriften er selvfølgelig vegansk, glutenfri og uden raffineret sukker.
Opskriften er til ca. 15-20 stk.
Ingredienser
- 100 g tørret mango
- 40 g kokosmel
- 40 g dadler
- lidt salt
- 100 g blandede nødder (Vi har brugt ristede hasselnødder og pekannødder)
Pynt:
- 80 g mørk chokolade
- 1 tsk. kokosolie
Fremgangsmåde
- Tørret mango og dadler skal først hældes over med varmt vand og stå i ca. 5 minutter, så de bliver bløde
- Nødder blendes til en grov nødde mel
- Tilsæt nu alle ingredienser en skål
- Bland alle ingredienser godt sammen med hænderne
- Form nu i ønskede størrelser og sæt på en tallerken med bagepapir
- Sæt i fryseren i minimum 4 timer
Pynt:
- Chokolade og kokosolie skal smeltes sammen, og dette gøres over et dampbad.
- Dampbadet laves ved at bringe en kasserolle med vand i kog.
- Sæt en skål, som kan holde til varmen, ovenpå og tilsæt chokolade i mindre stykker samt kokosolie.
- Rør med en ske mens det hele smelter.
- Når alt chokoladen er smeltet, er den klar.
- Dyp nu dine mango bites en af gangen i chokoladen og sæt derefter alle sammen i fryseren igen.
- Her opbevares de i en lufttæt beholder indtil servering.
Velbekomme 🤎