Mango bliss bites

Billede af Mango bliss bites

Mango bliss bites

Drøm dig hen til et tropisk paradis med disse uimodståelige mango bliss bites. Mango og kokos er som skabt for hinanden, og chokoladens bitterhed afbalancerer sødmen fra mangoen. Opskriften er selvfølgelig vegansk, glutenfri og uden raffineret sukker.

Opskriften er til ca. 15-20 stk.

Ingredienser

Pynt:

  • 80 g mørk chokolade
  • 1 tsk. kokosolie

Fremgangsmåde

  1. Tørret mango og dadler skal først hældes over med varmt vand og stå i ca. 5 minutter, så de bliver bløde
  2. Nødder blendes til en grov nødde mel
  3. Tilsæt nu alle ingredienser en skål
  4. Bland alle ingredienser godt sammen med hænderne
  5. Form nu i ønskede størrelser og sæt på en tallerken med bagepapir
  6. Sæt i fryseren i minimum 4 timer

Pynt:

  1. Chokolade og kokosolie skal smeltes sammen, og dette gøres over et dampbad.
  2. Dampbadet laves ved at bringe en kasserolle med vand i kog.
  3. Sæt en skål, som kan holde til varmen, ovenpå og tilsæt chokolade i mindre stykker samt kokosolie.
  4. Rør med en ske mens det hele smelter.
  5. Når alt chokoladen er smeltet, er den klar.
  6. Dyp nu dine mango bites en af gangen i chokoladen og sæt derefter alle sammen i fryseren igen.
  7. Her opbevares de i en lufttæt beholder indtil servering.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.