Nougat påskeæg

Nougat påskeæg

Nougat påskeæg

Mangler du lidt inspiration til påskeferien? Så er der her en lille opskrift på super nemme hjemmelavet påskeæg, der smager helt vidunderligt.

Du kan enten bruge en købe nougat eller prøve at lave din egen med vores opskrift på hjemmelavet nougat.

Ingredienser

  • 200g nougat – vi har lavet vores egen
  • 100g mørk chokolade
  • 50g hakkede ristede hasselnødder
  • 200g chokolade – tempereret

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave nougaten – du kan finde opskriften på vores hjemmeside.
  2. Temperer den mørke chokolade, og hæld dem i påskeformene. Stil dem derefter på køl.
  3. Smelt de 200g chokolade og rør det sammen med nougaten og de hakkede ristede hasselnødder. Lad det køle af.
  4. Put nougatmassen i chokolade formene og luk dem sammen to og to ved at varme kanten op.

Voila – hjemmelavet påskeæg! De er perfekte som værtindegave eller til påskebordet.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.