Pikant macadamiadip

Pikant macadamiadip

2 dl

Dip og dyp er altid lækkert – om det er til brød, chips, grøntsagsstave osv.

Denne dip kan klart anbefales som tilbehør til din grillmad.
Med de friske krydderurter får dippen nemlig en lækker – og ja pikant smag.

Opskriften kan vi ikke engang tage æren for. Den er nemlig fra kogebogen NØDDER, som i den grad er en investering værd!

Ingredienser

– 100g basilikum
– 10-15 g ingefær
– 100 g macadamianødder 
– 1 lille økologisk citron
– 1 tsk. ahornsirup
– 1/2 tsk. himalayasalt
– ca. 1 dl kokosvand
– evt et nip chili

Fremgangsmåde

  1. Skyl og slyng de friske krydderurter
  2. Hak ingefæren
  3. Riv citronskal og pres ca 2 spsk. af saften over i en blender.
  4. Tilføj nødder, agavesirup, salt, kokosvand og evt. lidt chili
  5. Blend indtil du får en cremet dip
  6. Smag evt. til med mere citronsaft

Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret