
Popsicles med banan
Disse banan popsicles er de perfekte is i sommervarmen.
Kun din fantasi sætter en stopper for, hvordan de skal se ud.
Prøv de her to lækre versioner med mørk chokolade og henholdsvis gojibær og dampede hasselnødder.
Med den sprøde chokolade udenpå og den bløde banan indeni, får du en perfekt lille is, som endda kan nydes med yderst god samvittighed, da den kun er sødet med bananens naturlige sødme.
Ingredienser
- 1 moden banan
- Ispinde
Pynt:
- Mørk chokolade
- 1 tsk. kokosolie
- Gojibær
- Ristede hasselnødder
Fremgangsmåde
- Bananen skæres over på midten.
- Stik en pind i enden af hver halve banan og sæt i fryseren i minimum 4 timer.
- Når bananerne har stået i fryseren i 4 timer kan laves pynt:
- Chokolade smeltes i en skål over et vandbad sammen med 1 tsk kokosolie (det giver en god sprødhed på chokoladen).
- Inden chokoladen er her smeltet tages den af vandbadet og der røres indtil alt chokolade er smeltet.
- Fordel nu chokolade på en halv banan af gangen og tilføj ekstra topping imens chokoladen stadig er våd (den stivner hurtigt grundet den kolde banan).
- Nyd dine banan popsicles med det samme!
Velbekomme 🤎