Raw hasselnøddebrownie

Raw hasselnøddebrownie

Raw hasselnøddebrownie

Her kommer den lækreste og nemmeste opskrift på en hurtig og lækker raw hasselnøddebrownie.

Den er lige til at spise – og så kan man gøre det med nogenlunde god samvittighed. Det er en vegansk opskrift, som også kan nydes af glutenallergikere eller hvis du vil undgå raffineret sukker – kagen er udelukkende sødet på dadler og den naturlige kokossirup.

Den blev bikset sammen på ca. 10 minutter, og det var slet ikke meningen, at den skulle deles som opskrift. Men denne brownie er det perfekte eksempel på det engelske ordsprog “less is more”.

Ingredienser

  • 125 g ristede hasselnødder
  • 40 g mandler
  • 2 spsk kakaopulver
  • ca. 12 stk. dadler
  • 2 tsk kokossirup
  • 1,5 spsk kokosolie
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl kokosmel
  • 1 knsp. salt
  • 40 g smeltet mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Kog vand og sæt dadler i blød.
  2. bland derefter havregryn og kokosmel sammen i en skål.
  3. I en blender tilsættes nu kokosolie, kakaopulver, nødder, salt, sirup, de bløde dadler og lidt af dadelvandet.
  4. Blend nu brownie-massen til en hel fin masse og hæld langsomt smeltet chokolade ned i blenderen, som kører.
  5. Hele blandingen hældes afslutningsvis i skålen med havregryn og kokosmel.
  6. Rør det hele godt sammen og fordel den våde “brownie-dej” i en beklædt form.
  7. Sæt brownien i fryseren i ca. 1 time.
  8. Skær nu brownies ud i ønskede stykker og opbevar i fryseren.
  9. Tag stykkerne op ca. 30 minutter før servering.
  10. Brownien kan også opbevares i køleskabet, hvis den skal spises inden for de næste 3 dage. Her vilden dog være lidt mere “klistret” i konsistensen.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.