Vegansk ostesovs

Vegansk ostesovs

Står du og skal bruge en lækker vegansk ostesovs til for eksempel din lasagne?
Så prøv denne opskrift, som er lavet på blandt andet Nøddebazarens cashewnødder.

Den smager uhyggeligt meget af ost – men den er helt vegansk.

Ingredienser

– 60 g cashewnødder
– 2 mellemstore kartofler
– 1/2-1 dl kogevand fra kartoflerne
– 2,5 spsk. gærflager
– 1/2 tsk. revet muskatnød
– 1 spsk. æblecidereddike
– 1 knsp. salt
– friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Cashewnødderne skal ligges i blød i minimum 4 timer.
  2. Skær kartoflerne i små tern og kog dem, indtil de er helt møre.
  3. Tilsæt nu alle ingredienser til en blender og blend indtil du får en helt cremet sovs. Tilsæt evt. mere vand for en tyndere konsistens
  4. Ostesovsen kan passende laves i dobbelt portion og fryses ned, eller du kan bruge sovsen som dip eller dressing.

Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret