Sourcream-dip lavet på cashewnødder

Sourcream-dip lavet på cashewnødder

Nogle gange skal man bare have lov til at snacke – specielt en regnfuld søndag! Vi har dog valgt at udskifte chips med gulerødder og lavet denne lækre cremede sourcream dip.

Du skal kun bruge 4 ingredienser, og hvis du har udblødt cashewnødder på forhånd, så tager denne opskrift max. 5 minutter at lave!

Ingredienser

– 2 dl cashewnødder
– 2 spsk. æblecidereddike
– Saft fra 1/2 citron
– 1 dl vand
– 1 knsp. salt

Fremgangsmåde

  1. Cashewnødder skal ligge i blød i minimum 4 timer (gerne længere)
  2. Derefter blendes alle ingredienser sammen til en cremet og ensartet dip
  3. Så kan opskriften ikke blive lettere, og du kan servere med det samme!
  4. Lav gerne ekstra og frys ned i en beholder. Så har du altid en lækker dip til de dage, hvor ens behov for snacks bare er lidt større.

Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret