Æble-rabarber crumble

Æble-rabarber crumble

Æble-rabarber crumble

En god dansk æble-rabarber crumble er da smagen af efterår!
Rabarberne var de sidste, som vi kunne finde i fryseren fra sommerens høst. Men de kan sagtens udskiftes med flere æbler!

Denne variant er i den sundere udgave, og kan derfor sagtens spises som en lille sød overraskelse til weekend-morgenbordet.

Opskriften er til 6 personer.

Ingredienser

Æble/rabarber-fyld:

  • 250 g rabarber
  • 250 g æbler
  • 2 tsk. kokosolie
  • 2 tsk kanel

Crumble:

  • 2 dl grofthakkede mandler
  • 2 dl havregyn
  • 1 dl boghvedekerner
  • 1 dl æblemos
  • 1 spsk. kokosolie
  • 3 tsk. kokossukker
  • 2 tsk. kanel

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 175 graders varmluft.
  2. Smør en form med lidt kokosolie i bunden, så din crumble ikke brænder sig fast.
  3. Æbler og rabarber skæres i små stykker og blandes sammen i en skål sammen med kokosolie og kanel.
  4. Fordel æble/rabarber delen i formen.
  5. Alle ingredienser til crumble-delen blandes og æltes også godt sammen i en skål, inden den fordeles over æble/rabarber-blandingen.
  6. Sæt crumblen i ovnen og bag i ca. 15-20 minutter.

Kokos-creme

Det skal du bruge:

  • 1 dåse kokosmælk (den fede del)
  • 1/2 tsk. vaniljepulver
  • 1 spsk. agavesirup

    Sådan gør du:

    1. Kokosmælk skal have stået på køl i minimum 1 time.
    2. Alle ingredienser piskes godt sammen med en elpisker.
    3. Server til din crumble med det samme.

    Velbekomme 🤎


    Ældre artikler Nyere artikler

    Skriv en kommentar

    Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.