Cashewsmør
En nøddesmør som smager både lækkert og cremet. Denne gang i en udgave med Nøddebazarens økologiske cashewnødder.
Nøddesmør tager ikke særlig lang tid at lave, og det er en lækker substitut til smør på en friskbagt bolle.
Ingredienser
- 150 g cashewnødder
- 1 knsp. salt
- Evt. lidt vand
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på ca. 130 graders varmluft og lad cashewnødderne bage i ovnen indtil de er let gyldne. Dette tager ca. 10-15 minutter.
- Blend derefter cashewnødderne sammen med salt og lidt vand, hvis din blender ikke er så stærk.
- Der skal blendes indtil der kommer en cremet konsistens, og dette kan godt tage lidt tid alt efter blenderens styrke.
- Hæld nøddesmør over i et rent glas og lad stå i et mørkt skab.
- Prøv evt. at tilsætte lidt kakao, vanilje eller kanel for en smagsvariation.
Velbekomme 🤎