Cashewsmør

Cashewsmør

Cashewsmør

En nøddesmør som smager både lækkert og cremet. Denne gang i en udgave med Nøddebazarens økologiske cashewnødder.

Nøddesmør tager ikke særlig lang tid at lave, og det er en lækker substitut til smør på en friskbagt bolle.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på ca. 130 graders varmluft og lad cashewnødderne bage i ovnen indtil de er let gyldne. Dette tager ca. 10-15 minutter.
  2. Blend derefter cashewnødderne sammen med salt og lidt vand, hvis din blender ikke er så stærk.
  3. Der skal blendes indtil der kommer en cremet konsistens, og dette kan godt tage lidt tid alt efter blenderens styrke.
  4. Hæld nøddesmør over i et rent glas og lad stå i et mørkt skab.
  5. Prøv evt. at tilsætte lidt kakao, vanilje eller kanel for en smagsvariation.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.