Chokoladebrud med mandler, gojibær og kokosflager

Chokoladebrud med mandler, gojibær og kokosflager

Chokoladebrud med mandler, gojibær og kokosflager

Nogle gange kan selv de små og mest simple ting gøre den helt store forskel! Disse chokoladestykker er både smukke og nemme at lave i alle mulige variationer.

Server dem til kaffen, for vennerne der skal imponeres eller blot hvis der skal hygges om en film og lidt sødt.

Ingredienser

  • 160 g mørk chokolade
  • 30 g mandler grofthakket
  • 25 g gojibær
  • 25 g kokosflager

Fremgangsmåde

  1. Alle ingredienserne vejes og sættes til side.
  2. Gør en tallerken eller plade klar med bagepapir.
  3. Chokoladen skal smeltes over et dampbad.
  4. Dette dampbad laves ved at koge vand i en gryde og sætte en skål henover gryden.
  5. Chokoladen tilsættes skålen i mindre stykker og vil dermed smelte langsomt.
  6. Rør hele tiden i chokolademassen indtil chokoladen er smeltet.
  7. Tag derefter en dejskraber og fordel den smeltede chokolade udover den flade plade med bagepapir.
  8. Fordel chokoladen og drys derefter med gojibær, mandler og kokosflager.
  9. Sæt pladen på køl indtil chokoladen er helt størknet.
  10. Derefter kan chokoladen knækkes i de ønskede størrelser og serveres med det samme eller holdes i en lufttæt beholder i køleskabet.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.