Chokoladebrud med mandler, gojibær og kokosflager
Nogle gange kan selv de små og mest simple ting gøre den helt store forskel! Disse chokoladestykker er både smukke og nemme at lave i alle mulige variationer.
Server dem til kaffen, for vennerne der skal imponeres eller blot hvis der skal hygges om en film og lidt sødt.
Ingredienser
- 160 g mørk chokolade
- 30 g mandler grofthakket
- 25 g gojibær
- 25 g kokosflager
Fremgangsmåde
- Alle ingredienserne vejes og sættes til side.
- Gør en tallerken eller plade klar med bagepapir.
- Chokoladen skal smeltes over et dampbad.
- Dette dampbad laves ved at koge vand i en gryde og sætte en skål henover gryden.
- Chokoladen tilsættes skålen i mindre stykker og vil dermed smelte langsomt.
- Rør hele tiden i chokolademassen indtil chokoladen er smeltet.
- Tag derefter en dejskraber og fordel den smeltede chokolade udover den flade plade med bagepapir.
- Fordel chokoladen og drys derefter med gojibær, mandler og kokosflager.
- Sæt pladen på køl indtil chokoladen er helt størknet.
- Derefter kan chokoladen knækkes i de ønskede størrelser og serveres med det samme eller holdes i en lufttæt beholder i køleskabet.
Velbekomme 🤎