Cremet cashewfløde

Cremet cashewfløde

Cremet cashewfløde

Brug denne cashewfløde i kaffen, i bagværket, over havregrynene eller i stedet for madlavningsfløden! Den fungerer for eksempel rigtig godt i en karry-simreret.

Opskriften giver 500 ml.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Læg cashewnødderne i blød i minimum 6 timer.
  2. De udblødte cashewnødder hældes i en blender sammen med de 500ml vand. Blend ca. i 3-4 minutter. Nødderne skal være blendet helt væk.
  3. Hæld nu cashewfløden i en flaske og opbevar i køleskabet. Fløden kan holde sig i omkring 3-5 dage på køl.

Så kan det næsten ikke blive lettere!

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.