Karrydressing med cashewnødder

Karrydressing med cashewnødder

6 personer

Denne karrydressing med cashewnødder er simpelthen så lækker og cremet og kan redde enhver kedelig salat!

Cashewnødder er generelt fantastiske at bruge til sin madlavning som fx i form af dressinger og dips, da de tilføjer en herlig cremet konsistens. Så det er ikke første gang, at vi bruger cashewnødder til dette.

Se også vores opskrift på vores cremet cashew dip med hvidløg og persille 

Dressingen i sig selv tager ikke lang tid at lave – det handler bare om at ligge cashewnødderne i blød i ca. fire timer inden den skal laves. Derudover har den også godt af at stå lidt på køl, så den rigtig kan trække saft og kraft fra krydderierne og hvidløg!

Ingredienser

– 200 g usaltede cashewnødder
– 3 dl vand
– 4,5 tsk karry
– Saft og skal fra 1 økologisk citron
– 1 fed hvidløg – hakkes fint
– 1 tsk sirup
– Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Sæt cashewnødderne  blød i fire timer.
  2. Hæld vander fra nødder, og skyl dem.
  3. Hæld cashewnødder og 3 dl rent vand i en blender og blend indtil der ikke er klumper.
  4. Tilsæt derefter krydderier, revet citronskal, citronsaft, hakket hvidløg og sirup og blend det hele sammen.
  5. Smag til med salt og peber til sidst og sæt på køl i lufttæt beholder.

Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret