Peanutbutter granola med blandede nødder og kerner

Peanutbutter granola med blandede nødder og kerner

Peanutbutter granola med blandede nødder og kerner

Denne granola er allerede blevet en basisvare i vores Nødde-køkken.

Vi har aldrig tænkt på, at en peanutbutter udgave ville gå hen og blive så god.
Drys denne variant over din havregrød, smoothie eller yoghurt.

Ingredienser

  • 100 g havregryn
  • 3 spsk. peanutbutter
  • 4 spsk. agavesirup
  • 100 g blandede kerner (fx. græskar- og solsikkekerner)
  • 100 g blandede nødder (fx. mandler og pekannødder)

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 150 graders varmluft.
  2. Gør en bageplade klar med bagepapir.
  3. Grov hak nødderne.
  4. Afvej de resterende ingredienser og bland det hele sammen over i en skål.
  5. Brug hænderne til at blande alle ingredienserne godt sammen.
  6. Hæld nu det hele over på bagepladen og sæt i midten af ovnen.
  7. Granolaen skal kun have ca. 15 minutter, og det er en god ide at røre rundt ca. hvert 5. minut.
  8. Lad granolaen køle af og hæld derefter på glas.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.