Peanutbutter granola med blandede nødder og kerner
Denne granola er allerede blevet en basisvare i vores Nødde-køkken.
Vi har aldrig tænkt på, at en peanutbutter udgave ville gå hen og blive så god.
Drys denne variant over din havregrød, smoothie eller yoghurt.
Ingredienser
- 100 g havregryn
- 3 spsk. peanutbutter
- 4 spsk. agavesirup
- 100 g blandede kerner (fx. græskar- og solsikkekerner)
- 100 g blandede nødder (fx. mandler og pekannødder)
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 150 graders varmluft.
- Gør en bageplade klar med bagepapir.
- Grov hak nødderne.
- Afvej de resterende ingredienser og bland det hele sammen over i en skål.
- Brug hænderne til at blande alle ingredienserne godt sammen.
- Hæld nu det hele over på bagepladen og sæt i midten af ovnen.
- Granolaen skal kun have ca. 15 minutter, og det er en god ide at røre rundt ca. hvert 5. minut.
- Lad granolaen køle af og hæld derefter på glas.
Velbekomme 🤎