PowerNødGrød ala Mads Tolstrup

PowerNødGrød ala Mads Tolstrup

PowerNødGrød ala Mads Tolstrup

“Winter is coming – derfor skal vi have en grød fuld af fedt og power til en kold morgen i naturen.”

Sådan lyder det fra Mads Tolstrup, som har brugt vores økologiske nødder til at kreere en lækker grød – fuld af power og varme. Perfekt til en hverdag på farten eller til dit næste outdoor-eventyr.

Opskriften er til 1 person.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Hak mandler og hasselnødder, derefter blandes det hele i din gryde. I mit tilfælde sættes den lille 1L kedel på gasblus på meget lav styrke, læg låg på og rør ofte rundt.
  2. Lad grøden simre i ca. 7 min. indtil grøden er relativt fast i substansen – varm dine hænder omkring gasblusset mens grøden simrer.

Velbekomme 🤎

____________________

Mads Tolstrup arbejder til daglig som outdoor- og adventure fotograf under sloganet “packshots in the wild”, hvor fokus er på aktiviteter i den grove nordiske natur. For nyligt er Mads flyttet fra Nørrebro til spidsen af Østmøn for at være tættere på naturen til dagligt. De mange timer i naturen byder ofte på kulde, regn og blæst som gør ernæring og bevægelse essentielt til at holde varmen og have en god oplevelse, her er nødder den perfekte snack og ingrediens til et godt skud energi. Du kan følge hans eventyr via @mads_tolstrup og via hans hjemmeside lige HER.


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.