Små raw kokosbidder

Små raw kokosbidder

Små raw kokosbidder

Kokos og citron kan noget sammen, og kombinationen af de to i de friske små bidder gør dem til en uimodståelig treat til gæster eller den søde tand. De er uden raffineret sukker og selvfølgelig veganske.

Lav endelig flere og læg dem i fryseren – så er der altid en lille lækker treat til gæster eller den søde tand.

Ingredienser

Bund:

  • 50 g dadler
  • 25 g havregryn
  • 25 g mandler
  • 25 g kokosmel
  • 2 spsk kakao
  • 1 spsk kokosolie
  • 1,5 tsk daddelsirup

Kokosfyld:

  • 40 g kokosmel
  • 5 spsk kokos yoghurt
  • Saft fra 1/2 citron
  • 2 spsk agavesirup
  • 0,5 tsk vaniljepulver

Fremgangsmåde

  1. Først blendes alle ingredienserne til bunden undtagen mandlerne sammen.
  2. Mandlerne grofthakkes og tilsættes derefter massen. Rør godt.
  3. Fordel nu bund-massen i en form i ønskede tykkelse for bidderne.
  4. Sæt nu i fryseren i minimum 2 timer.
  5. Derefter laves kokosfyldet også ved at blende alle ingredienser sammen.
  6. Her må man gerne blende i lidt længere tid, så man får en cremet masse.
  7. Massen fordeles på toppen af bunden, og sæt derefter igen i fryseren i 2 timer.
  8. Skær nu bidderne i ønskede størrelse og server.
  9. Hvis de ikke skal serveres med det samme, kan man sagtens opbevare bidderne i fryseren – tag dem op 30 minutter inden servering.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.