Små raw kokosbidder
Kokos og citron kan noget sammen, og kombinationen af de to i de friske små bidder gør dem til en uimodståelig treat til gæster eller den søde tand. De er uden raffineret sukker og selvfølgelig veganske.
Lav endelig flere og læg dem i fryseren – så er der altid en lille lækker treat til gæster eller den søde tand.
Ingredienser
Bund:
- 50 g dadler
- 25 g havregryn
- 25 g mandler
- 25 g kokosmel
- 2 spsk kakao
- 1 spsk kokosolie
- 1,5 tsk daddelsirup
Kokosfyld:
- 40 g kokosmel
- 5 spsk kokos yoghurt
- Saft fra 1/2 citron
- 2 spsk agavesirup
- 0,5 tsk vaniljepulver
Fremgangsmåde
- Først blendes alle ingredienserne til bunden undtagen mandlerne sammen.
- Mandlerne grofthakkes og tilsættes derefter massen. Rør godt.
- Fordel nu bund-massen i en form i ønskede tykkelse for bidderne.
- Sæt nu i fryseren i minimum 2 timer.
- Derefter laves kokosfyldet også ved at blende alle ingredienser sammen.
- Her må man gerne blende i lidt længere tid, så man får en cremet masse.
- Massen fordeles på toppen af bunden, og sæt derefter igen i fryseren i 2 timer.
- Skær nu bidderne i ønskede størrelse og server.
- Hvis de ikke skal serveres med det samme, kan man sagtens opbevare bidderne i fryseren – tag dem op 30 minutter inden servering.
Velbekomme 🤎