Små raw kokosbidder

Små raw kokosbidder

Disse små kokosbidder har en let syrlig smag fra kokosyoghurten og citronen.
Lav endelig flere og hav dem i fryseren – så er der altid en lille lækker treat til gæster eller den søde tand.
De er uden raffineret sukker og selvfølgelig veganske.

Ingredienser

Bund:
– 50 g dadler
– 25 g havregryn
– 25 g mandler 
– 25 g kokosmel
– 2 spsk kakao
– 1 spsk kokosolie
– 1,5 tsk daddelsirup

Kokosfyld:
– 40 g kokosmel
– 5 spsk kokos yoghurt
– Saft fra 1/2 citron
– 2 spsk agavesirup
– 0,5 tsk vaniljepulver

Fremgangsmåde

  1. Først blendes alle ingredienserne til bunden undtagen mandlerne sammen. Mandlerne grofthakkes og tilsættes derefter massen. Rør godt.
  2. Fordel nu bund-massen i en form i ønskede tykkelse for bidderne.
  3. Sæt nu i fryseren i minimum 2 timer.
  4. Derefter laves kokosfyldet også ved at blende alle ingredienser sammen.
  5. Her må man gerne blende i lidt længere tid, så man får en cremet masse.
  6. Massen fordeles på toppen af bund-fyldet, og sæt derefter igen i fryseren i 2 timer.
  7. Skær nu bidderne i ønskede størrelse og server.
  8. Hvis de ikke skal serveres med det samme, kan man sagtens opbevare bidderne i fryseren – tag dem dog op 30 minutter inden servering

Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret