Tyrkiske daddelsnacks
Er I, ligesom os på nøddekontoret, ved at løbe sukkerkolde her sen på eftermiddagen?
Så skal I prøve at sætte tænderne i en vores saftige favorit snack - Tyrkiske daddelsnacks. De er nemme at lave og kræver næsten ingen forberedelsestid.
Ingredienser
Topping:
- En håndfuld pistacienødder
Fremgangsmåde
- Åbn dadlen, læg en valnød ind i den og luk den igen. Gentag med så mange dadler, som du ønsker. Du kan fint spise dadlerne sådan.
- Hvis du vil have chokolade på, smelter du chokoladen i et vandbad og dypper dadlerne deri.
- Rul dadlerne i hakkede pistacienødder, det giver en ekstra lækker knasende smag.
- Læg dadlerne på bagepapir og stil dem på køl i en time, inden du serverer dem.
Tip:
- Læg valnødderne i en skål med vand 12 timer før, du skal bruge dem, således suger de vand til sig og bliver sprøde og lækre, hvilket gør snacken mere saftig.
- Du kan også fint bruge mandler, hasselnødder, cashewnødder, peanuts eller andre nødder i stedet for valnødder.
- Du kan også rulle dadlerne i kokosmel eller pynte dem med tørret hindbær, jordbær, citron eller appelsin efter du har overtrukket dem med chokolade.
- Opbevar snacken i en lufttæt boks, gerne i køleskabet – så er dadlerne nemlig mest lækre!
Velbekomme 🤎