Tyrkiske daddelsnacks

Tyrkiske daddelsnacks

Tyrkiske daddelsnacks

Er I, ligesom os på nøddekontoret, ved at løbe sukkerkolde her sen på eftermiddagen?

Så skal I prøve at sætte tænderne i en vores saftige favorit snack - Tyrkiske daddelsnacks. De er nemme at lave og kræver næsten ingen forberedelsestid.

Ingredienser

Topping:

Fremgangsmåde

  1. Åbn dadlen, læg en valnød ind i den og luk den igen. Gentag med så mange dadler, som du ønsker. Du kan fint spise dadlerne sådan.
  2. Hvis du vil have chokolade på,  smelter du chokoladen i et vandbad og dypper dadlerne deri.
  3. Rul dadlerne i hakkede pistacienødder, det giver en ekstra lækker knasende smag.
  4. Læg dadlerne på bagepapir og stil dem på køl i en time, inden du serverer dem.

Tip:

  • Læg valnødderne i en skål med vand 12 timer før, du skal bruge dem, således suger de vand til sig og bliver sprøde og lækre, hvilket gør snacken mere saftig.
  • Du kan også fint bruge mandler, hasselnødder, cashewnødder, peanuts eller andre nødder i stedet for valnødder.
  • Du kan også rulle dadlerne i kokosmel eller pynte dem med tørret hindbær, jordbær, citron eller appelsin efter du har overtrukket dem med chokolade.
  • Opbevar snacken i en lufttæt boks, gerne i køleskabet – så er dadlerne nemlig mest lækre!

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.