Tyrkiske daddelsnacks

Tyrkiske daddelsnacks

Så er det opskrift ONSDAG! Det betyder, at vi har endnu en lækker opskrift klar til jer!

Er I, ligesom os på nøddekontoret, ved at løbe sukkerkolde her sen på eftermiddagen? Så skal I prøve at sætte tænderne i en vores saftige favorit snack! Tyrkiske daddelsnacks!
De er nemme at lave og kræver næsten ingen forberedelsestid.

Ingredienser

– 20 dadler
– 20 valnødder
– Mørk chokolade (eller lys/hvid vegansk chokolade)

TOPPING
– En håndfuld pistacienødder

Fremgangsmåde

  1. Åbn dadlen, læg en valnød ind i den og luk den igen. Gentag med så mange dadler, som du ønsker. Du kan fint spise dadlerne sådan.
  2. Hvis du vil have chokolade på,  smelter du chokoladen i et vandbad og dypper dadlerne deri.
  3. Rul dadlerne i hakkede pistacienødder, det giver en ekstra lækker knasende smag.
  4. Læg dadlerne på bagepapir og stil dem på køl i en time, inden du serverer dem.

TIP:

  • Læg valnødderne i en skål med vand 12 timer før, du skal bruge dem, således suger de vand til sig og bliver sprøde og lækre, hvilket gør snacken mere saftig.
  • Du kan også fint bruge mandler, hasselnødder, cashewnødder, peanuts eller andre nødder i stedet for valnødder.
  • Du kan også rulle dadlerne i kokosmel eller pynte dem med tørret hindbær, jordbær, citron eller appelsin efter du har overtrukket dem med chokolade.
  • Opbevar snacken i en lufttæt boks, gerne i køleskabet – så er dadlerne nemlig mest lækre!

Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret