Vegansk Ferrero Rocher - en kærlig klassiker

Vegansk Ferrero Rocher - en kærlig klassiker

De fleste af os kender denne chokolade med hasselnødder.

Vores ristede hasselnødder er perfekte, hvis man selv vil prøve at eksperimentere lidt derhjemme.

De smager himmelsk, og I skal selvfølgelig ikke snydes for en opskrift!

Ingredienser

– 70 g mørk chokolade
– 2 spsk. kokosolie
– 6 spsk. groft hakket hasselnødder
– 1 spsk. kokossukker
– Lidt salt
– Hele ristede hasselnødder
– 3 spsk. hasselnøddesmør – se opskrift her
– Silikoneforme her er brugt hjerter

Fremgangsmåde

  1. Lav først et vandbad, ved at tilsætte vand i en kasserolle som bringes i kog. Derefter sættes en skål ovenpå kasserollen (den skal selvfølgelig ikke være lavet af plastik)
  2. Chokolade, kokosolie, hasselnøddesmør, kokossukker og salt tilsættes skålen, så det hele smelter. Rør godt samtidig
  3. Når alle ingredienser er smeltet tilsættes de grofthakkede hasselnødder til massen (vi hældte hasselnødder i en minihakker for hurtigt at få dem groft hakket)
  4. Rør det hele sammen og tag af blusset.
  5. Nu skal massen hældes i forme.
  6. Tilsæt først lidt af massen i formen og put derefter en hel hasselnød ned i formen. Derefter overdækkes den med lidt mere masse.
  7. Dette gentages indtil der ikke er mere tilbage.
  8. Stil nu dine chokolader i fryseren i 4 timer.
  9. Derefter kan chokoladerne forsigtigt fjernes fra formene og så er de ellers klar til servering.

Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret