Vegansk ostesovs med kartofler og cashewnødder

Vegansk ostesovs med kartofler og cashewnødder

Denne opskrift er lånt fra den veganske blog Englerod (Find bloggen her)

Brug dette alternativ over din pizza, din lasagne eller blot som dip til snacks.
Den smager intet mindre end FANTASTISK! Og det smarte er, at man sagtens kan lave dobbelt portion og fryse ned til næste gang, aftensmaden skal stå på pizza.

Nøddebazaren siger mange tak til Johanne Mosgaard, som har ladet os dele denne herlige opskrift fra hendes blog!

Ingredienser

– 100 g cashewnødder
– 300 g kartofler
– 20-30 g gærflager
– 2 tsk. sennep
– Salt og peber
– Kogevand (fra kartoflerne) efter behov

Fremgangsmåde

  1. Læg cashewnødder i blød i 2-4 timer
  2. Kartofler skrubbes og skæres i små stykker.
  3. Kog kartoflerne til de er møre og gem kogevandet
  4. Blend nu de kogte kartofler sammen med de opblødte cashewnødder, gærflager, sennep, lidt kogevand samt salt og peber
  5. Tilsæt lidt ekstra kogevand indtil der opnås den ønskede konsistens.
  6. Til pizza må ostesovsen godt være lidt tyndere

Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret