Bananroulade

Bananroulade

Bananroulade

Vi har fundet den lækreste bananroulade. Vi var så heldige at finde opskriften gennem vores Instagram konkurrence vinder!

Vi takker mange gange lifebymettekjaergaard for denne vidunderlige opskrift.

Ingredienser

Bunden: 

Fyld: 

  • 4 dl fløde
  • 2 bananer
  • 50g mørk chokolade

Fremgangsmåde

Bunden:

  1. Skil 4 æggehvider fra blommen, og hæld dem i en skål.
  2. Pisk dem stive og tilsæt herefter sukkeret. Når sukkeret er tilføjet, skal det piskes stift igen og tilføj nødderne.
  3. Æggemassen smøres ud på bagepapiret i den ønskede størrelse. Fyldet svarer til lidt mindre end en bradepande.
  4. Bunden bages på 150 C i ca 20-30 min.
  5. Når bunden er blevet taget ud af ovnen, skal den drysses med sukker.
  6. Kagebunden vendes og skal derefter afkøle.

Fyldet:

  1. Fløde piskes til flødeskum.
  2. Bananerne skæres i små stykker og det samme gælder chokoladen.
  3. Alle 3 ingredienser blandes og kommes på den afkølede kagebund.
  4. Tilsidst skal kagen bare rulles til en roulade.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.