Bananroulade
Vi har fundet den lækreste bananroulade. Vi var så heldige at finde opskriften gennem vores Instagram konkurrence vinder!
Vi takker mange gange lifebymettekjaergaard for denne vidunderlige opskrift.
Ingredienser
Bunden:
Fyld:
- 4 dl fløde
- 2 bananer
- 50g mørk chokolade
Fremgangsmåde
Bunden:
- Skil 4 æggehvider fra blommen, og hæld dem i en skål.
- Pisk dem stive og tilsæt herefter sukkeret. Når sukkeret er tilføjet, skal det piskes stift igen og tilføj nødderne.
- Æggemassen smøres ud på bagepapiret i den ønskede størrelse. Fyldet svarer til lidt mindre end en bradepande.
- Bunden bages på 150 C i ca 20-30 min.
- Når bunden er blevet taget ud af ovnen, skal den drysses med sukker.
- Kagebunden vendes og skal derefter afkøle.
Fyldet:
- Fløde piskes til flødeskum.
- Bananerne skæres i små stykker og det samme gælder chokoladen.
- Alle 3 ingredienser blandes og kommes på den afkølede kagebund.
- Tilsidst skal kagen bare rulles til en roulade.
Velbekomme 🤎