Mandelsmør

Mandelsmør

Mandelsmør

Nøddesmør fungerer rigtig godt til bl.a. is, smoothies eller på en skive brød.

Her kommer en simpel udgave med mandler, som smager rigtig dejligt.

Ingredienser

  • 200g mandler
  • 1,5 spsk. kokosolie
  • 1 knsp. fint himalayasalt

Fremgangsmåde

  1. Rist først mandlerne i en ovn ved 200 grader i ca. 8 minutter – husk at holde øje, det kan nemlig godt gå hurtigt.
  2. Derefter skal mandlerne køle lidt af, inden alle ingredienserne blendes sammen i en blender indtil du får en smør-agtig konsistens.
  3. Put din mandelsmør i et rent glas og stil det et mørk sted ved stuetemperatur. Mandelsmør kan sagtens holde sig i en måned.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.