No bake valnøddebrownie med blåbær

No bake valnøddebrownie med blåbær

No bake valnøddebrownie med blåbær

Hvis du elsker brownie – så prøv denne opskrift. Den skal ikke engang i ovnen.

Denne brownie har den perfekte balance mellem syren fra blåbærerne, det søde fra dadlerne og det bitre fra kakaoen.

Opskriften giver 8 stk brownie.

Ingredienser

  • 2 dl mandler
  • 2 dl valnødder
  • 60 g dadler
  • 3,5 spsk. kakao
  • 60 g tørrede blåbær
  • 1 spsk. dadelsirup
  • 2 spsk. kokosolie
  • ¼ dl vand
  • ¼ tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Kog vand og hæld det over dadler og blåbær. De må gerne stå i blød i ca. 10 minutter.
  2. Mandler og valnødder blendes til mel og hældes over i en skål sammen med salt.
  3. Hæld nu vandet fra dadler og blåbær, men gen ¼ dl som nu hældes over i en blender.
  4. Blend nu dadler, blåbær, dadelsirup, kokosolie, kakao og vand.
  5. Når massen er ensartet hældes den over i skålen med de blendede nødder og det hele blandes godt sammen.
  6. Her kan det være en fordel at bruge hænderne, da det skal æltes godt, og dejen kan være svær at styre med en ske.
  7. Derefter formes browniemassen som den ønskes.
  8. Sæt brownien i fryseren i minimum 4 timer.
  9. Skær nu brownien i de ønskede størrelser og server med det samme.

Velbekomme 🤎


Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.