Påskerede med marcipanæg

Billede af Påskerede med marcipanæg

Påskerede med marcipanæg

Prøv påskens hyggeligste projekt: Påskereder med marcipanæg! Find din indre konditor frem og fremtryl denne påskedekoration, hvor alt kan spises. Rederne som æggene er veganske, glutenfri og uden raffineret sukker, så de kan spises med god samvittighed.

Ingredienser

Påskeæg:

  • Påskeæggene er lavet af marcipan, som er dyppet i chokolade. Find opskrift på hjemmelavet marcipan her.

Pynt/reddefyld:

Fremgangsmåde

    Påskeæg og redder:

    1. Hæld først hasselnødder og valnødder i en blender og blend til groft mel.
    2. Hæld den grove nøddemel over i en skål.
    3. Derefter blendes dadler, salt og kokosolie sammen til en ensartet masse.
    4. Tilføj daddel-massen til skålen med de blendede nødder.
    5. Derefter tilsættes kokosmel og det hele røres sammen. Brug evt. hænderne
    6. Form den faste dej til to klumper og pres dem ud i to cirkler på en tallerken med bagepapir.
    7. Derefter formes forsigtigt kanterne op, for at skabe en redde.
    8. Sæt nu de to redder i fryseren i minimum 2 timer inden servering.

    Chokoladeovertræk:

    1. Sæt vand over i en lille kasserolle.
    2. Sæt en skål på toppen og put chokolade ned i skålen.
    3. Når chokoladen begynder at smelte røres konstant.
    4. Når det meste af chokoladen er smeltet tilsættes et æg af gangen, som dækkes af chokoladen og sættes over på en tallerken med bagepapir.
    5. Når alle æggene er dækket af chokolade, sættes de på køl indtil chokoladen er stivnet.
    6. Opbevares på køl indtil servering.

    Velbekomme 🤎


    Ældre artikler Nyere artikler

    Skriv en kommentar

    Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret.