Små saltede jordnøddebomber

Små saltede jordnøddebomber

18-20 stk.

Så er der opskrift på små saltede jordnøddebomber!

Til opskriften skal blot bruges fem ingredienser, og forberedelsestiden er minimal. Hvis du elsker jordnødder og peanutbutter, så skal du bare finde din indre snack-kok frem.

Om den står på fredagshygge eller lidt lækkert til kaffen, så er det altid en god ide at have et par af disse bomber liggende i fryseren.

Ingredienser

– 160 g dadler
– 3 spsk peanutbutter med top
– 100 g saltede jordnødder (se opskrift på saltede jordnødder her)

Fremgangsmåde

  1. Læg dadler i blød i kogende vand i ca. 5 minutter
  2. Blend nu dadlerne i en blender indtil du får en ensartet karamel-masse.
  3. Tilsæt nu peanutbutter og saltede peanuts til dadel-karamel og blend igen.
  4. Massen må gerne være lidt grov
  5. Form nu til kugler og sæt i fryseren
  6. Imens kuglerne fryser ned smeltes chokolade med kokosolie over et vandbad.
  7. Tril kuglerne i den smeltede chokolade og sæt i fryseren igen i ca. 1 time.
  8. Dine jordnøddebomber er nu klar til servering, eller de kan opbevares i fryseren i lufttæt beholder.
  9. Hvis de ikke skal spises med det samme, så tag dem op ca. 15 minutter inden servering.

Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret