Små saltede jordnøddebomber
Hvis du elsker jordnødder og peanutbutter, så skal du bare finde din indre snack-kok frem.
Om den står på fredagshygge eller lidt lækkert til kaffen, så er det altid en god ide at have et par af disse bomber liggende i fryseren.
Opskriften giver 18-20 stk.
Ingredienser
- 160 g dadler
- 3 spsk peanutbutter med top
- 100 g saltede jordnødder
Fremgangsmåde
- Læg dadler i blød i kogende vand i ca. 5 minutter.
- Blend nu dadlerne i en blender indtil du får en ensartet karamel-masse.
- Tilsæt nu peanutbutter og saltede peanuts til dadel-karamel og blend igen.
- Massen må gerne være lidt grov.
- Form nu til kugler og sæt i fryseren.
- Imens kuglerne fryser ned smeltes chokolade med kokosolie over et vandbad.
- Tril kuglerne i den smeltede chokolade og sæt i fryseren igen i ca. 1 time.
- Dine jordnøddebomber er nu klar til servering, eller de kan opbevares i fryseren i lufttæt beholder.
- Hvis de ikke skal spises med det samme, så tag dem op ca. 15 minutter inden servering.
Velbekomme 🤎