Lad dig friste
Vi har samlet en masse opskrifter, så du kan blive inspireret til bruge nødder og tørfrugter i din morgen-, middag- og aftensmad eller bare som lækre snacks.
Opskrifter — pistacie
Pistaciefudge med gojibær
Pistaciefudge med gojibær Denne karamel-lignende pistaciefudge med gojibær er lige til at sætte tænderne i, når du bliver lækkersulten. Brug den for eksempel som alternativ til julens konfekt – den kan laves i alverdens varianter. Hvis du ikke er til den bløde fudge-konsistens, så lad den da stå i fryseren et par timer, og du får et alternativ til chokolade. Ingredienser 150 g mandelsmør (se opskrift for hjemmelavet mandelsmør) 60 g kakao 60 g pistacienødder 30 g gojibær 35 g kokosolie 5 tsk. dadelsirup Mandelsmør med vanilje: 150 g mandler 1/2 tsk. vaniljepulver 1 tsk. agavesirup 1 knsp. salt Fremgangsmåde...
Syrlige julesnitter
Syrlige julesnitter Syrlige julesnitter er det perfekte alternative julekonfekt i decembers søde tid. December er en tid, hvor meget sukker kommer indenbords – men disse snitter er udelukkende sødet fra de tørret ananas. Opskriften er både raw, glutenfri og vegansk. De syrlige julesnitter får den sin grønne farve fra de usaltede pistacienødder. Opskriften giver ca. 20 stk. Ingredienser 150 g tørret ananas 100 g pistacienødder 100 g mandler 30 g kokosmel 100 g havregryn 1 spsk. kokosolie 1 knsp. salt Lidt vand Pynt: Ca. 80 g mørk chokolade Gojibær Kokosflager 1 tsk kokosolie Fremgangsmåde Lad de tørre ananas ligge i blød...
Chokoladedrømme med tørret abrikos og rosiner
Chokoladedrømme med tørret abrikos og rosiner Hvis du elsker chokolade, er der ikke andet for end at lave disse herligheder, som kan nydes med god samvittighed af hele familien. De smager syndigt, selvom der ikke er tilsat sukker. Opskriften giver 15 stk. Ingredienser 100g mandler 100 g tørret abrikoser 40 g rosiner Ca. 25 g ren kakaopulver 1 spsk. agavesirup 1 spsk. kokosolie Et nip salt 40 g mørk chokolade Pynt: Hakkede pistacienødder Fremgangsmåde Læg de tørrede abrikoser i koldt vand, indtil de er bløde – ca. 10-15 minutter. Mandlerne males til mel i en blender, hvorefter de øvrige ingredienser,...
Øllebrød - en klassiker fra barndommen
Øllebrød - en klassiker fra barndommen Vi har taget en gammel og traditionel klassiker, som de fleste sikkert har fået serveret som barn, og “peppet den lidt op”. Faktisk stammer øllebrød helt tilbage fra middelalderen, hvor det var normalt at dyppe sit brød i opvarmet øl om vinteren til morgenmad. Retten har dog hængt ved, både grundet den enkle opskrift og det nærende indhold. Hvis du har lidt tørt og kedeligt rugbrød tilovers, så sæt det i blød natten over med lidt vand, øl og sirup. Så er der en hurtig, lækker og næringsrig morgenmad næste dag. Øllebrød kan også...
Vil du med på vores blog eller sociale medier?
Del og tag os i dine instagram opslag og stories og vis os dine yndlingsretter med nødder og tørfrugter. Du kan også sende os en besked med dine egne kreationer.
Uanset om det er en opskrift, du har opdaget, et smart hack eller blot et lækkert billede af vores produkter, vi vil gerne høre fra dig.