Opskrifter — kokosflager

Syrlige julesnitter

Syrlige julesnitter

Syrlige julesnitter Syrlige julesnitter er det perfekte alternative julekonfekt i decembers søde tid. December er en tid, hvor meget sukker kommer indenbords – men disse snitter er udelukkende sødet fra de tørret ananas. Opskriften er både raw, glutenfri og vegansk. De syrlige julesnitter får den sin grønne farve fra de usaltede pistacienødder. Opskriften giver ca. 20 stk. Ingredienser 150 g tørret ananas 100 g pistacienødder 100 g mandler 30 g kokosmel 100 g havregryn 1 spsk. kokosolie 1 knsp. salt Lidt vand Pynt:  Ca. 80 g mørk chokolade Gojibær Kokosflager 1 tsk kokosolie Fremgangsmåde Lad de tørre ananas ligge i blød...

Læs mere →


Granola med kokosflager og kakaonibs

Granola med kokosflager og kakaonibs

Granola med kokosflager og kakaonibs Vi elsker langsomme morgenen, men nogle gange skal morgenmaden bare gå hurtigt – nyd denne granola med lidt frisk frugt og en skål kokosyoghurt. Det smager skønt, og så er man sikker på at få en god start på dagen. Generelt kan en granola laves på et utal af måder. Denne er simpel og lækker – og den vil helt sikkert også hitte hos børnene. Ingredienser 200 g havregryn 100 g grofthakket mandler 100 g kakaonibs 100 g kokosflager 3,5 spsk. agavesirup eller anden sødning 2 tsk. vaniljepulver 3 spsk. kokosolie Fremgangsmåde Tænd ovnen på 150 graders...

Læs mere →


Karamelliseret mandelbrud med kokosflager

Karamelliseret mandelbrud med kokosflager

Karamelliseret mandelbrud med kokosflager Disse karamelliserede mandelbrud med kokosflager får den karakteristiske mørke og let brændte smag fra dadelsirup. Dadler er nemlig hyppigt brugt i det vegansk søde køkken til at lave karamel.Disse brud er både sprøde, og karamel smagen er dejlig gennemtrængende. Så hvis du elsker karamel, er dette opskriften! Den gode nyhed er, at du kun skal bruge 4 ingredienser, og her kræves ikke specielle køkkenfærdigheder. Opskriften giver 8-10 stk. Ingredienser 150 g mandler 80 g kokosflager 3,5 spsk dadelsirup 1/3 tsk salt  Fremgangsmåde Start med at tænde ovnen på ca. 160 graders varmluft. Hak nu mandler groft – gerne blot i...

Læs mere →