Opskrifter — snack

Billede af Veganske kammerjunker

Veganske kammerjunker

Veganske kammerjunker Om sommeren hører disse små sprøde kagelignende kammerjunkere sig til. Glutenfri og veganske kammerjunkere uden raffineret sukker til din koldskål. Kammerjunkerne har en fin eftersmag af marcipan, som vi er helt vilde med. Nøddebazarens økologiske mandler giver kammerjunkerne en fin eftersmag af marcipan, som vi er helt vilde med. Ingredienser 150 g mandler 1,5 tsk loppefrøskaller 1 tsk vaniljepulver 1 tsk kardemomme 0,5 tsk bagepulver Lidt salt 4 spsk agavesirup 1 spsk kokosolie 1 dl mandelmælk Saften fra 1 lille citron Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 graders varmluft. Blend mandler til mel. Alle de tørre ingredienser blandes nu sammen...

Læs mere →


Billede af RAW chokoladebarer med kakaonibs

RAW chokoladebarer med kakaonibs

RAW chokoladebarer med kakaonibs Raw og veganske energibarer. De hele kakaonibs gør barerne knasende sprøde og giver dem en intens smag af chokolade. Perfekt som snack eller som overraskelse i børnenes madpakker. Denne opskrift på veganske RAW chokoladebarer gør sig godt som både en fredags-treat, en lille snack efter en lang dag eller som en overraskelse til børnenes madpakker. Ingredienser 65 g kakaonibs 60 g mandler 60 g tranebær 50 g kokosmel 50 g dadler 50 g havregryn 40 g macadamianødder 2 spsk. kokosolie 2 spsk. dadelsirup 1,5 spsk. kakaopulver Fremgangsmåde Dadler lægges i blød i vand, hvis de er...

Læs mere →


Mandelfyldte dadler med chokoladeovertræk

Mandelfyldte dadler med chokoladeovertræk

Mandelfyldte dadler med chokoladeovertræk Mandelfyldte dadler med chokoladeovertræk – en virkelig simpel opskrift, som smager himmelsk. Jeg lavede disse små godter udelukkende fordi, at jeg havde tempereret chokolade samt hakkede mandler til overs, som skulle bruges til pynt til rabarber is. Jeg synes det var da synd, at alt den dejlige chokolade skulle gå til spilde. Jeg kiggede i køkkenskuffen og fandt nogle dadler, og så kom jeg frem til at putte en hel mandel ind i dadlen, efterfølgende dyppe den i chokolade og til sidst drysse lidt hakkede mandler over – og jeg må sige, at de smager HIMMELSK! Det...

Læs mere →


Piña-barer

Piña-barer

Piña-barer Piña betyder ananas på spansk – og det er netop ananas, som er hovedingrediensen i disse små barer. De er lige til at tage med på farten, eller hvis man blot har en sød tand. De tørrede ananas tilføjer en syrlig smag, som komplimenterer det søde fra agaven. Ingredienser 100 g havregryn 150 g cashewnødder 100 g valnødder 1 knsp. salt 150 g tørret ananas 2 spsk. peanutbutter 2 spsk. agavesirup Chokoladetopping: 70 g mørk chokolade 1,5 tsk. kokosolie Fremgangsmåde Tørret ananas lægges i blød i kogende vand i ca. 10 minutter. Blend nødderne til mel og hæld over i...

Læs mere →