
Morgencrunch med kakaonibs
En herlig tilføjelse til weekendens hyggelige morgenbord.
Opskriften passer til ca. 5 portioner.
Den er sprød, den er lækker og så er den nem at lave. Nøddebazarens kakaonibs bringer en intens smag af kakao, som balanceres af de søde rosiner og kokosflagerne. Du kan altid variere med både mængde og ingredienser.
Du kan lave en større portion til at have stående – den kan godt gå hen og blive et hit for hele familien.
Ingredienser
- 100 g havregryn
- 70 g kakaonibs
- 70 g rosiner
- 50 g mandler
- 50 g hasselnødder
- 40 g kokosflager
- 4 spsk. agave
- 1 knsp. salt
Fremgangsmåde
Hasselnødder og mandler hakkes groft og blandes sammen med havregryn, kakaonibs, rosiner og salt på en bageplade med bagepapir. Dryp agavesirup udover.
Bages i ovnen ved 150 grader varmluft. Det er en god ide at røre en gang eller to, så siruppen fordeler sig, i løbet af de næste 15-20 minutter. Det er færdigt, når det er ristet og gyldent.
Lad køle af og tilsæt kokosflagerne. Hæld derefter på glas eller en anden tæt beholder.
Velbekomme! 🤎