Opskrifter — Morgenmad

Billede af Veganske kammerjunker

Veganske kammerjunker

Veganske kammerjunker Om sommeren hører disse små sprøde kagelignende kammerjunkere sig til. Glutenfri og veganske kammerjunkere uden raffineret sukker til din koldskål. Kammerjunkerne har en fin eftersmag af marcipan, som vi er helt vilde med. Nøddebazarens økologiske mandler giver kammerjunkerne en fin eftersmag af marcipan, som vi er helt vilde med. Ingredienser 150 g mandler 1,5 tsk loppefrøskaller 1 tsk vaniljepulver 1 tsk kardemomme 0,5 tsk bagepulver Lidt salt 4 spsk agavesirup 1 spsk kokosolie 1 dl mandelmælk Saften fra 1 lille citron Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 graders varmluft. Blend mandler til mel. Alle de tørre ingredienser blandes nu sammen...

Læs mere →


Surdej

Surdej

Surdej Kunne du tænke dig at lave bagværk med en surdej? Så kommer vi med en nem opskrift her, som passer meget sig selv. Dét der tager tid, og som kræver lidt ekstra opmærksomhed er opstartsfasen af din dej. Dejen er udelukkende lavet på fuldkorn, og du skal hverken bruge mejeriprodukt eller andre hjælpemidler såsom honning, så ingredienslisten er meget kort. Når du bruger af surdejen, og den skal skal leve videre: Nu har du en surdej, som du kan bruge, men for at undgå at skulle lave denne opstartsfase hver gang, så kan du let holde den i live ved at...

Læs mere →


Granola med kokosflager og kakaonibs

Granola med kokosflager og kakaonibs

Granola med kokosflager og kakaonibs Vi elsker langsomme morgenen, men nogle gange skal morgenmaden bare gå hurtigt – nyd denne granola med lidt frisk frugt og en skål kokosyoghurt. Det smager skønt, og så er man sikker på at få en god start på dagen. Generelt kan en granola laves på et utal af måder. Denne er simpel og lækker – og den vil helt sikkert også hitte hos børnene. Ingredienser 200 g havregryn 100 g grofthakket mandler 100 g kakaonibs 100 g kokosflager 3,5 spsk. agavesirup eller anden sødning 2 tsk. vaniljepulver 3 spsk. kokosolie Fremgangsmåde Tænd ovnen på 150 graders...

Læs mere →


PowerNødGrød ala Mads Tolstrup

PowerNødGrød ala Mads Tolstrup

PowerNødGrød ala Mads Tolstrup “Winter is coming – derfor skal vi have en grød fuld af fedt og power til en kold morgen i naturen.” Sådan lyder det fra Mads Tolstrup, som har brugt vores økologiske nødder til at kreere en lækker grød – fuld af power og varme. Perfekt til en hverdag på farten eller til dit næste outdoor-eventyr. Opskriften er til 1 person. Ingredienser En halv kop havregryn 8 økologiske mandler 10 ristede hasselnødder En halv håndfuld tørrede tranebær En halv håndfuld skovbær Et godt drys kanel 1 kop vand 1/4 kop sødmælk, for en cremet substans og lidt...

Læs mere →