Lad dig friste
Vi har samlet en masse opskrifter, så du kan blive inspireret til bruge nødder og tørfrugter i din morgen-, middag- og aftensmad eller bare som lækre snacks.
Opskrifter — Morgenmad
Veganske kammerjunker
Veganske kammerjunker Om sommeren hører disse små sprøde kagelignende kammerjunkere sig til. Glutenfri og veganske kammerjunkere uden raffineret sukker til din koldskål. Kammerjunkerne har en fin eftersmag af marcipan, som vi er helt vilde med. Nøddebazarens økologiske mandler giver kammerjunkerne en fin eftersmag af marcipan, som vi er helt vilde med. Ingredienser 150 g mandler 1,5 tsk loppefrøskaller 1 tsk vaniljepulver 1 tsk kardemomme 0,5 tsk bagepulver Lidt salt 4 spsk agavesirup 1 spsk kokosolie 1 dl mandelmælk Saften fra 1 lille citron Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 graders varmluft. Blend mandler til mel. Alle de tørre ingredienser blandes nu sammen...
Surdej
Surdej Kunne du tænke dig at lave bagværk med en surdej? Så kommer vi med en nem opskrift her, som passer meget sig selv. Dét der tager tid, og som kræver lidt ekstra opmærksomhed er opstartsfasen af din dej. Dejen er udelukkende lavet på fuldkorn, og du skal hverken bruge mejeriprodukt eller andre hjælpemidler såsom honning, så ingredienslisten er meget kort. Når du bruger af surdejen, og den skal skal leve videre: Nu har du en surdej, som du kan bruge, men for at undgå at skulle lave denne opstartsfase hver gang, så kan du let holde den i live ved at...
Granola med kokosflager og kakaonibs
Granola med kokosflager og kakaonibs Vi elsker langsomme morgenen, men nogle gange skal morgenmaden bare gå hurtigt – nyd denne granola med lidt frisk frugt og en skål kokosyoghurt. Det smager skønt, og så er man sikker på at få en god start på dagen. Generelt kan en granola laves på et utal af måder. Denne er simpel og lækker – og den vil helt sikkert også hitte hos børnene. Ingredienser 200 g havregryn 100 g grofthakket mandler 100 g kakaonibs 100 g kokosflager 3,5 spsk. agavesirup eller anden sødning 2 tsk. vaniljepulver 3 spsk. kokosolie Fremgangsmåde Tænd ovnen på 150 graders...
PowerNødGrød ala Mads Tolstrup
PowerNødGrød ala Mads Tolstrup “Winter is coming – derfor skal vi have en grød fuld af fedt og power til en kold morgen i naturen.” Sådan lyder det fra Mads Tolstrup, som har brugt vores økologiske nødder til at kreere en lækker grød – fuld af power og varme. Perfekt til en hverdag på farten eller til dit næste outdoor-eventyr. Opskriften er til 1 person. Ingredienser En halv kop havregryn 8 økologiske mandler 10 ristede hasselnødder En halv håndfuld tørrede tranebær En halv håndfuld skovbær Et godt drys kanel 1 kop vand 1/4 kop sødmælk, for en cremet substans og lidt...
Vil du med på vores blog eller sociale medier?
Del og tag os i dine instagram opslag og stories og vis os dine yndlingsretter med nødder og tørfrugter. Du kan også sende os en besked med dine egne kreationer.
Uanset om det er en opskrift, du har opdaget, et smart hack eller blot et lækkert billede af vores produkter, vi vil gerne høre fra dig.