Opskrifter — tranebær

Cremet broccolisalat med tranebær

Cremet broccolisalat med tranebær

Cremet broccolisalat med tranebær Vores broccolisalat er en klassisk efterårssalat med grove grøntsager og sensommerens sidste krydderurter. Broccolisalaten gør sig rigtig godt til buffet bordet, da den både er mættende, smuk og meget let at lave selv (og den bliver næsten kun bedre af at stå natten over, hvis der altså bliver rester tilovers). Opskriften er til 2 personer. Ingredienser 1 broccoli hoved Ca. 5 gulerødder En håndfuld tranebær En håndfuld frisk mynte eller persille Dressing: Saft og skal fra en økologisk citron 1,5 dl. neutral soyayoghurt 1 tsk. dijonsennep 1,5 tsk. agavesirup eller anden sødning Salt og peber Fremgangsmåde Skær...

Læs mere →


Rocky Roads a la Nøddebazaren

Rocky Roads a la Nøddebazaren

Rocky Roads a la Nøddebazaren Er det tid til lidt forkælelse? Denne opskrift på Rocky Roads a la Nøddebazaren får nødde-englene til at synge. Opskriften giver ca. 15. stk. Ingredienser 50 g kakao 1 tsk. vaniljepulver 1 knsp. salt 120 g dadler 70 g kokosolie 2 spsk kokosmælk 60 g tørret tranebær 50 g alm hasselnødder eller ristede hasselnødder 50 g valnødder 50 g mandler Fremgangsmåde Nødderne tørristes på en pande, indtil de bliver gyldne i farven, hvorefter de sættes til afkøling. Hvis dadlerne er hårde i skallen, sæt dem da i blød med kogende vand i ca. 5 minutter. Kakao, salt...

Læs mere →


PowerNødGrød ala Mads Tolstrup

PowerNødGrød ala Mads Tolstrup

PowerNødGrød ala Mads Tolstrup “Winter is coming – derfor skal vi have en grød fuld af fedt og power til en kold morgen i naturen.” Sådan lyder det fra Mads Tolstrup, som har brugt vores økologiske nødder til at kreere en lækker grød – fuld af power og varme. Perfekt til en hverdag på farten eller til dit næste outdoor-eventyr. Opskriften er til 1 person. Ingredienser En halv kop havregryn 8 økologiske mandler 10 ristede hasselnødder En halv håndfuld tørrede tranebær En halv håndfuld skovbær Et godt drys kanel 1 kop vand 1/4 kop sødmælk, for en cremet substans og lidt...

Læs mere →


Kikærtesalat med tranebær

Kikærtesalat med tranebær

Kikærtesalat med tranebær Denne kikærtesalat smager af Marokko. Med den friske mynte, spidskommen og tranebær kan man næsten kun drømme sig væk til sydens sol. Server salaten som tilbehør og tag resterne med på madpakken næste dag – den smager stadig forrygende dagen efter. Opskriften er til 2 personer. Ingredienser 200 g blødgjorte kikærter 75 g tranebær 3 gulerødder En håndfuld frisk mynte og persille Det skal du bruge til dressing: 2 spsk. æblecidereddike 1 spsk. hampefrøolie 1 tsk. agavesirup 1 tsk. hel spidskommen Salt og peber Fremgangsmåde Kikærter lægges i blød natten over og koges efter anvisning (alternativt kan også...

Læs mere →