Opskrifter — spreads

Billede af Saltet dadelkaramel

Saltet dadelkaramel

Saltet dadelkaramel Dadelkaramel med havsalt og vanilje. Denne utroligt lækre og meget enkle opskrift tager kun 10 minutter at lave og kan bruges til kager, is og på morgengrøden. Saltet dadelkaramel – det er som sød musik i manges ører! Lav denne lækre og simple opskrift med Nøddebazarens dadler, som i forvejen har en undertone af karamel. Karamel smager jo både godt med en kraftfuld chokoladekage eller som lidt ekstra til din is. Opskriften giver ca. 1 lille glas. Ingredienser 100 g dadler1 spsk kokosolie3/4 dl kogende vand1/2 tsk vaniljepulver1/4 salt Fremgangsmåde Dadler lægges i blød i ca. 5 minutter...

Læs mere →


Karrydressing med cashewnødder

Karrydressing med cashewnødder

Karrydressing med cashewnødder Denne karrydressing med cashewnødder er simpelthen så lækker og cremet og kan redde enhver kedelig salat! Cashewnødder er generelt fantastiske at bruge til sin madlavning som fx i form af dressinger og dips, da de tilføjer en herlig cremet konsistens. Så det er ikke første gang, at vi bruger cashewnødder til dette. Se også vores opskrift på vores cremet cashewdip med hvidløg og persille. Dressingen i sig selv tager ikke lang tid at lave – det handler bare om at ligge cashewnødderne i blød i ca. 4 timer inden den skal laves. Derudover har den også godt af at...

Læs mere →


Mandelsmør

Mandelsmør

Mandelsmør Nøddesmør fungerer rigtig godt til bl.a. is, smoothies eller på en skive brød. Her kommer en simpel udgave med mandler, som smager rigtig dejligt. Ingredienser 200g mandler 1,5 spsk. kokosolie 1 knsp. fint himalayasalt Fremgangsmåde Rist først mandlerne i en ovn ved 200 grader i ca. 8 minutter – husk at holde øje, det kan nemlig godt gå hurtigt. Derefter skal mandlerne køle lidt af, inden alle ingredienserne blendes sammen i en blender indtil du får en smør-agtig konsistens. Put din mandelsmør i et rent glas og stil det et mørk sted ved stuetemperatur. Mandelsmør kan sagtens holde sig...

Læs mere →


Cremet cashewdip med hvidløg og persille

Cremet cashewdip med hvidløg og persille

Cremet cashewdip med hvidløg og persille En cremet cashewdip med hvidløg og persille er en lækker lille smagsgiver til enten dine grøntsags-stave, chips eller hvad den stille sult kan byde på. Nyd den en sommeraften med et koldt glas hvidvin og duften af grill. Du kan også lave dippen til en dressing, ved at tilføje mere vand, og så kan du hælde den over en salat. Opskriften er nem – men vær opmærksom på, at cashewnødderne skal ligge i blød i minimum 4 timer, inden de bruges. Ingredienser 150 g cashewnødder 1 fed hvidløg 2 dl vand En håndfuld persille 1/2...

Læs mere →