Vegansk ostedrys

Vegansk ostedrys

Vegansk ostedrys?
Ja du læste rigtigt. Med  Nøddebazarens cashewnødder kan du faktisk lave en drys, som vil gøre sig rigtig godt som smagsforstærker på en pastaret eller en minestronesuppe.

Vi har lavet en meget simpel opskrift, som giver til en masse portioner. Den kan sagtens holde sig i en måned i en lufttæt beholder i køkkenskabet – men mon ikke den bliver spist før?

Ingredienser

– 100 g usaltede cashewnødder
– 25 g gærflager
– 1 tsk. løgpulver
– 1/2 tsk. fint himalayasalt
– 1/4 tsk. revet muskatnød

Fremgangsmåde

  1. Alle ingredienser blendes sammen til pulver.
  2. Tilsæt flere gærflager for en endnu mere ostede smag, eller mindre for en mildere udgave.
  3. Hæld derefter på glas og opbevar i et mørkt skab ved stuetemperatur, eller server med det samme.
  4. Drysset kan sagtens holde sig i lang tid.. Men mon det bliver NØDvendigt at være opmærksom på en eventuel udløbsdato? Man kan nemlig hurtigt blive afhængig.

Ældre artikler Nyere artikler

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver publiceret